Poison Daughter, Holy Mother 2019 nyár

23 07 2019

Poison Daughter, Holy Mother 2019 nyár

Poszter:

Történet:
Egy önálló részekből álló 5 részes wowow sorozat, amiben mérgező és szent anyukák és lányaik vannak a középpontban.

Vélemény:
Az ilyen sorozatok nagyon mennek a wowownak. Hiszen elég csak az egyik legemlékezetesebbre gondolni, a 2012-es Penance – Shokuzai. Ahogy ott is tele volt minden rész az 7 évvel ezelőtti szupersztárokkal, Yu Aoi, Sakura Ando, Koike Eiko, stb stb úgy most ez is a maiakkal.

Sajnos eddig csak a 3. részhez van felirat, de az elég magas színvonalú.
Bár 45 alatt kicsit sokat ugrál az idő, mondjuk én amúgy se szeretem, ha nem lineáris egy film, kicsit jobban oda kell figyelni.
Mindig is érdekesebb a japán társadalom másik oldalán lévőket nézni, mint egy menő OL-t, ahogy pl a szerelmet keresi, vagy munkamajomkodik.

Várhatóan a többi rész is mind sötét, ahogy az a wowowtól várható.

Ebben a részben a 2002-es születésű Kaya Kiyohara a főszereplő. Már nagyon sok mindenben szerepelt, és ha a múltkor Minami Hamabe éltettem a maga 2000-es évjáratával, akkor még őt is lekörözheti Kaya.
Persze már ha bírják az iszonyat japán filmipar minden velejáróit.

Nade vissza a sorozathoz. Remélem lesz a többi részhez is felirat, mert tényleg minden rész tele van nagyon nézhető színésszel.

Jó sorozat.


Műveletek

Information

2 hozzászólás

8 09 2019
2019. nyári dorama követés | Ázsiamajom

[…] Poison Daughter, Holy Mother 2019 nyár – 3. részt a 6-ból, nagyon jó lenne, de csak egy részhez volt felirat. Afro Tanaka 2019 […]

19 03 2021
The Brightest Roof in the Universe 2020 | Ázsiamajom

[…] jó alakít, bár azért még fejlődnie kell, de még fiatal. Kaya Kiyohara hmm érdekes, mert a Poison Daughter, Holy Mother 2019 nyár dorámában meg odavoltam az alakításáért. Mondjuk az továbbra is fenntartom, amit odaírtam, […]

Hozzászólás