River’s Edge 2018

5 12 2018

happiness for majom

River’s Edge 2018

Poszter:

Történet:
Gimisek találnak egy hullát a susnyásban.

Vélemény:
Egyedi a hangulat, már ha az ember kibírja az első fél órát, akkor hozzászokik és utána elég jó lesz.
Itt a gimisek valódinak vannak ábrázolva, talán kicsit túlságosan is. Cigi, szex, verekedés, stb. Bár ők a gimi legalja, úgyhogy nem biztos, hogy túl eltér a valóságtól.
Több oldalon is olvastam, hogy a huszonéves színészek közül az egyik legtehetségesebb Fumi Nikaido , nekem is szimpatikus és itt elég jól játszott. Mondjuk meglepett, hogy volt félmeztelen jelenete, mert maga a forgatókönyv nem indokolta volna, és ő is már elég nagy sztár, hogy megmutassa magát, nem tudom.
A férfi főszereplő Ryo Yoshizawa hihetetlen, de 2018.-ban 8 filmben és kettő sorozatban szerepelt, hogy lehet ezt bírni, totál felkapta a filmipar. Ilyet csak James Franco csinált 2017.-ben 14 filmmel, az se volt normális.
Ennyi szerepre szerintem fel sem lehet készülni, ez alapján egy-egy film forgatásának átlagosan egy hónapnál tovább nem szabadott tartani és szünet se lehetett nagyon.
Na mindegy, ez egy egyedi hangulatú, kemény, depresszív film.


Műveletek

Information

2 hozzászólás

1 10 2020
Sixteen Syndrome 2020 nyár | Ázsiamajom

[…] nagyon sokat hozzátesz a hangulathoz. Valamiért a Liverleaf 2018 illetve az annál sokkal jobb River’s Edge 2018 jutott eszembe róla. Egy filmként ez nagyon jól működhetett volna, de így is érdemes […]

20 03 2021
Horimiya 2021 tavaszi | Ázsiamajom

[…] egyre emlékszem a Fumi Nikaidos River’s Edge 2018. Mondjuk az elég jó film volt, talán pont emiatt is, hogy ilyenbe is […]

Hozzászólás