Blue, Painful, and Brittle 2020

10 05 2021

Blue, Painful, and Brittle / Blue Painful Fragile 2020

Történet:
Egy csaj meg egy srác világsegítő klubot alapítanak az egyetemen, ami kinövi magát, és a srác kiesik a központból.

Vélemény:
Kár, hogy ilyen már-már unalmasan hülyeség az alapsztori. Az eléggé hazavágja a filmet.

Viszont még így is nézhető, mert az összes szereplője vagy kedvencem, vagy jó színész.

Ryo Yoshizawa talán a legjobb fiatal férfiszínész most Japánban, akit az idol kategóriába sorolnék. Most is kimondottan meggyőzően játszott. A többi klasszikus idolszínészt a saját korosztályában simán lenyomja szerintem. De amúgy is az egyik legjobb huszonéves.

Hana Sugisaki a női főszereplő, aki talán nincs a leghíresebbek között a korosztályában, legalábbis akkor magasságokban nincs, mint pl Mitsuki Takahara vagy pl a Hirose testvérek, de ez talán csak egy hamarosan változó hiba lesz a mátrixban, mert én nagyon jó színésznek látom. Bár most alaposabban megnézve az adatlapját, a legutóbbi asadorának is a főszereplője volt, szóval inkább visszaszívom, a fentieket. Totál A-listás már régóta.

Amane Okayama szépen hozza az általa megformált nagyjából mindig ugyanazt a karakter. Ő inkább az ilyen lecsúszott, aljas karaktereket tudja szépen, hihetően megformálni.

Honoka Matsumoto – a szegény ember Nana Komatsuja – is szerintem ott van a legtehetségesebb színészek között, kár hogy nem kap több olyan elborult, bolondot, őrültet megformáló szerepet, ami annyira rá illenek. .

És persze, akkor még nem is volt szó Nana Mori -ról, aki itt csak mellékszereplő, de azóta már játszott doráma főszerepet is, és az egyik legnagyobb reménység lehet a 2000 után születetteknek.

Tehát maga a film története nem annyira jó, sőt talán unalmas is, de ezek a színészek mind nagyot mennek, és miattuk talán érdemes megnézni annak, akit inkább érdekelnek a szereplők személye, mintsem a történet színvonala.


Műveletek

Information

Hozzászólás