Kakegurui Twin 2021 tavasz

17 05 2021

Kakegurui Twin 2021 tavasz

Történet:
Egy rövid 8 részes előzmény sorozat, ami a mellékszereplő Saotome Mary történetét dolgozza fel, egy évvel Yumeko Jabami érkezése előtt.

Vélemény:
Nem tudom miért, de rettentően tetszik az egész Kakegurui franchise. Ez a legújabb része, amiben Morikawa Aoi a főszereplő is valamiért nagyon bejön. Pedig Morikawa nem a legerősebb színésznő, mondhatnánk szegényember Minami Hamabe-ja. Itt azonban az első kettő részben remekel, annyira, hogy teljesen kitölti az űrt, amit Minami hagyott. Nagyon jól játszik.

Amíg nem kezdtem el a sorozatot, azt gondoltam, nem lesz jó, mert a Kakegurui annyira egybeforrt Minami Yumeko Jabami -ával, hogy nem hittem volna, hogy működhet máshogy.

De időközben ugye Minami szupersztár lett, és a férfi főszereplő Mahiro Takasugi is. Idejük nincs. Így maradt az első mellékszereplő karaktere, akit Morikawa alakított. Nem mellesleg szerintem már ő is teljesen A-listás kategória lett. De úgy látszik, akkor neki éppen üres a naptára.

Nade ennyit a szereplőkről. Ami nem tetszik benne, hogy a heavymetalt lecserélték idegesítő rappre. Amikor az összekötő beszélgetések alatt megszólal, hogy a feszes tempót fenntartsa, az egyértelműen a leggyengébb része. Ráadásul a főcímzenére se kerestek új számot, pedig annyi jó heavymetal lányzenekar lehet.

Összességében tehát a Kakeguri Twin, ami valószínűleg Morikawa ikercopfjaira utal egy igazi kikapcsolós, jó sorozat.


Műveletek

Information

Hozzászólás